EN KRISTEN KYRKA FÖR VANLIGT FOLK

Välkommen till Nordupplandskyrkan i Tierp. Vi vill inte vara en vanlig kyrka för kristna, utan en kristen kyrka för vanligt folk. Många har fördomar om att Gud skulle kräva perfektion av oss människor, men det är en utopisk dröm som vi aldrig kommer att uppnå under vår livstid. I vår kyrka betonar vi det som Bibeln lär oss, nämligen att det handlar om en tro på (och en relation till) en fullkomligt perfekt Gud som älskar oss och förlåter våra synder och brister. Han är nära oss för att hjälpa oss i våra operfekta liv, relationer och familjeförhållanden. Han är en extraordinär Gud, hjälpare och räddare för oss ordinära människor.

Nordupplandskyrkan i Tierp är en del av den Svenska Pingströrelsen (www.pingst.se) .
Vi har också en nära relation till Uppsala Pingstkyrka (www.uppsalapingst.se).

PASTORSTEAMET

Oscar Svensson heter jag och är pastor och föreståndare här i Nordupplandskyrkan. Jag arbetar också som lärare i Historia och Religion på en kristen skola inne i Uppsala. Jag önskar att se fler människor i Norduppland få lära känna Jesus som sin Herre och Frälsare.

Jag heter Albin Bohlin och är en av medarbetarna i Nordupplandskyrkan! Jag går min pastorsutbildning vid Skandinavisk Teologisk Högskola i Uppsala och fortsätter ständigt att förundras över storheten i Guds ord. Min längtan är att få se fler människor komma i funktion i församlingen, men även att vi ska vara en gemenskap som står upp för det som är sant, rätt och riktigt!

VAD VI TROR

VI TROR PÅ JESUS

Det handlar om Jesus...

VÅRA VÄRDERINGAR

Det här är viktigt för oss...

TRO, TEOLOGI & LIV

Det här tror vi på...