RIKTLINJER FÖR HUR VI MÖTS UNDER COVID-TIDER---24 november 2020

Här kommer viktig information om hur vi i Nordupplandskyrkan kommer bedriva vår verksamhet nu efter att de nya restriktionerna träder i kraft om att bara samlas max 8 personer åt gången:

Vi kommer att samlas i mindre grupper på söndagar i kyrkan vid tre olika tillfällen. Kl 10, 14 och 16. Efter söndagens gudstjänst fick man möjlighet skriva upp vilken tid man ville ha - och det var så många som ville ha kl 16 så därför är den tiden redan FULLBOKAD. Man kan alltså inte komma kl 16 om man inte redan skrivit upp sig för den tiden. Det finns fortfarande lediga platser kl 10 och 14, så om du inte skev upp dig i söndags får du ANMÄLA EN TID genom att att skicka ett sms till Oscar (072-3000265), med namn (för och efternamn), telefonnummer samt den tid du önskar gå på. Om du enbart kan vara med vid ett ENSKILT TILLFÄLLE kan du också sms:a till Oscar.

Varje samling kommer att ledas av antingen Oscar, Elias eller Albin. Vi kommer att sjunga, be och även titta på ett förinspelat bibelstudium tillsammans och sedan samtala utifrån detta. Även för dig som inte kan komma på våra samlingar så finns det möjlighet att lyssna på detta bibelstudium som kommer att finnas här på hemsidan. Hemsidan kommer från och med kommande helg att vara mer uppdaterad och information kommer att läggas upp där fortlöpande.

Fikat kommer att tas bort under dessa veckor men kaffe och te kommer att finnas på alla våra tre samlingar.

Vi kommer även ha bön som vanligt på tisdagar i kyrkan kl 18.30, och från och med nu även på torsdagar kl 18.30. Max 8 personer åt gången såklart - ingen anmälan behövs till dessa samlingar, men först på plats gäller som princip.

Om du vill får du gärna vara med och bidra till församlingens arbete ekonomiskt. Här på hemsidan hittar du uppgifter om hur du kan ge via bankgiro och Swish, i samband med söndagens gudstjänster har du möjlighet att ge en kontant gåva om du föredrar det!

Oscar Svensson